Hvad tilbyder vi

Klassiske cykler til damer & herrer

Et sikkert hit og den cykel vi har suværent flest af. Monteret med 3 gear, fodbremse, rullebremse på forhjul og med ”punkteringsfrie” dæk er cykelturen i ferien en ren fornøjelse.

Tandem

Skal kæresten luftes eller skal du på rundtur med svigermor? En tandem er altid populær og skal bare prøves. Samarbejdet bliver i hvert fald testet, og der er altid et kæmpesmil på læberne når cyklen bliver tilbageleveret.

Cykler til transport af børn

Udover almindelige klassiske cykler med barnesæde har vi fra Christiania Smedie ”Long John” cykler til transport af børn. Herudover har vi også Winther Kangaroo. Begge modeller har plads til 2 børn.

Børnecykler

Vi har masser af børnecykler – fra den allermindste legecykel til de største junior cykler.  Også mountain bike med 7 gear til junior.

Cykeltrailer til børn eller bagage

Når det gælder børnene er sikkerheden i top med en Winther Dolphin til transporten. Der er rigeligt plads til 2 børn og lidt bagage i traileren. Fås også med baby indsats. Gælder det bagage eller andet er en Christiania kassetrailer løsningen. Størrelsen på traileren er 90 x 50 x 35 (lbh).

Tilbehør til cykelturen

Vi har selvfølgelig alt i tilbehør til cykelturen, det være sig barnestole, kurv til bagagebæreren, hjelme ect. Barnestole udlejes kun sammen med cykel.